Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα βράζουμε για 2-3 λεπτά, αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά και προσθέτουμε μέσα το αγριογούρουνο, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες.
Μόλις περάσει ο χρόνος μαριναρίσματος αφαιρούμε το αγριογούρουνο από τη μαρινάδα, κράτα με λίγη από τη μαρινάδα που θα χρειαστούμε για το μαγείρεμα.
Σε μία πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, βάζουμε το αγριογούρουνο να θωρακιστεί καλά από όλες τις πλευρές, έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε τον ντοματοπολτό και σβήνουμε με τη μαρινάδα.
Μόλις εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ από τη μαρινάδα, προσθέτουμε το δεντρολίβανο, τη δάφνη και το θυμάρι, το βαλσάμικο και το ζωμό.
Μόλις αρχίσει να βράζει, μεταφέρουμε σε μία γάστρα σκεπάζουμε καλά και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για μιάμιση ώρα, ωστόσο βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν σε αλατισμένο νερό.
Έπειτα προσθέτουμε τους γίγαντες μέσα στη γάστρα, αν έχει τραβήξει τα υγρά του προσθέτουμε λίγο νερό ή ζωμό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλη μισή ώρα με 40 λεπτά.
Tips
Το φαγητό μπορείτε να το μαγειρέψετε με οποιοδήποτε άλλο κυνήγι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κανονικό χοιρινό θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο ψησίματος.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κανονικούς γίγαντες ή φασόλια λευκά.