Αφήνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου.
Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε σε μεσαία ταχύτητα όλα τα υλικά εκτός το αλεύρι μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι ζυμώνουμε για λίγο να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για μισή ώρα.
Κόβουμε σε σχήματα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 16 λεπτά.
Για το γλάσο ζάχαρης
5 κ.σ. Ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. Γάλα
Χρώμα ζαχαροπλαστικής
- Tips
Προσοχή δεν πρέπει να ζυμώνουμε για πολύ ώρα την ζύμη γιατί περιέχει πολύ βούτυρο και όπως όλες οι ζύμες βουτύρου θα βγάλει το βούτυρο προς τα έξω.