Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε μικρά κυβάκια, βάζουμε ένα τηγάνι να ζεσταθεί προσθέτουμε μέσα τα μήλα και το βούτυρο και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε μέσα την κομμένη μπανάνα, τη ζάχαρη, την κανέλα και το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε να βράσει για άλλα 5-6 λεπτά.Βουτυρώνουμε τη φόρμα και στρώνουμε από πάνω τη σφολιάτα.
Αδειάζουμε μέσα τα ψημένα μήλα μαζί με το ζουμί τους στρώνουμε ομοιόμορφα, διπλώνουμε στις άκρες της ζύμης προς τα μέσα, πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και τα τριμμένα φουντούκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C βαθμούς για 30 – 35 λεπτά.
Tips
Χρησιμοποιήστε οποία ποικιλία που μιλά θέλετε.
Αν ο φούρνος είναι πολύ δυνατός ψήστε στους 160°C βαθμούς
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον ξηρό καρπό της αρεσκείας σας θέλετε.