Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι, το ελαιόλαδο, την τσικουδιά και νερό, ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1/2 ώρα περίπου.
Για το άνοιγμα της ζύμης
Χωρίζουμε το ζυμάρι σε 3 μπαλάκια και με τη βοήθεια ενός ξύλου η μηχανής ανοίγουμε σε φύλλο, αλευρώνουμε το φύλλο και κόβουμε με τη βοήθεια ενός μικρό πιάτου από φλιτζάνι του καφέ ή με ένα κουπάτ σε στρογγυλά μικρά φύλλα.
-
- Tips Τα φύλλα μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο, για 2 ημέρες αλευρωμένα. Μπορούν να διατηρηθούν και στην κατάψυξη χωρισμένα ένα ένα, ξεπαγώνουμε και χρησιμοποιούνται αμέσως.